Stichting Wel.kom - Roermond - VrijwilligersCentrale Roermond (VCR)

De VrijwilligersCentrale Roermond zet zich in voor het vrijwilligerswerk in Roermond en is er voor bemiddeling tussen toekomstige vrijwilligers en organisaties. De VrijwilligersCentrale Roermond (VCR) is actief in de Gemeente Roermond en is onderdeel van Wel.kom.

De VrijwilligersCentrale:

  • ondersteunt bij het werven van vrijwilligers en -organisaties en helpt bij het vinden van de juiste match tussen beide
  • geeft advies en ondersteuning aan organisaties die met vrijwilligers werken
  • organiseert cursussen en workshops. Deze zijn gericht op de actualiteit of op vragen vanuit de vrijwilligersorganisaties en/of verenigingen in Roermond

De VrijwilligersCentrale heeft ook het project Maatje op Maat. Een project mede mogelijk gemaakt met subsidie van de gemeente Roermond en uitgevoerd door stichting Wel.kom in samenwerking met Groene Kruis Vrijwilligerszorg. Binnen dit project worden maatjes gekoppeld aan mensen die weinig sociale contacten hebben. Maatje zijn betekent dat er tijd gespendeerd wordt met en voor een ander om diegene te helpen, om iets gezelligs te gaan doen of gewoon om te luisteren.

Openingstijden
Donderdag: 09.00 uur t/m 12.00 uur (men kan dan zónder afspraak terecht). Het is altijd mogelijk om buiten deze tijden een afspraak te maken. Afspraak maken, kan via mail of via telefonisch contact.

Locatie
Donderie
Donderbergweg 47
6043 JA Roermond

Lees meer op vrijwilligerscentraleroermond.nl

Lees meer
Doelgroep
iedereen
Leeftijd
18 jaar en ouder
Bezoekadres Wijkcentrum De Donderie
Donderbergweg 47
6043JA Roermond
Postadres Postbus 656
5900AR Venlo
Telefoon 0475 345135   
Website vrijwilligerscentraleroermond.nl
E-mail
Contactpersoon
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door